.
Uw dier

BF®PETFOOD.

BF®Petfood, waar BIOFOOD® onderdeel van is, is het eerste Petfood bedrijf in de BeNeLux van natuurlijke en biologisch diervoeding voor hond en kat met recyclebare verpakkingen.

- Nederlandse topkwaliteit, natuurlijke en biologische petfood producten, recyclebare verpakkingen, duurzaam, lokale productie en een kleine ecologische voetprint. -

Bij de start van het Friese familie bedrijf op 27 september 1989, werd door de toenmalige directeur Wiebe Bijlsma ingezet op natuurlijke ingrediënten, met als grondslag 'respect voor dier, mens en milieu'.

Dit was een vooruitziende blik. Steeds meer mensen met een hond en/of kat kiezen vanwege een groeiende bewustwording voor dier en milieu en een goede prijs-kwaliteitverhouding voor natuurlijke en biologische producten van BF®Petfood waar BIOFOOD Diervoeding onderdeel van is.

Historie

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij een van de grootste Petfood fabrikanten van Nederland stond de heer Wiebe Bijlsma, natuurmens en geboren en getogen in Friesland, aan de wieg van de oprichting van BF®Petfood. Vele jaren heeft de heer Bijlsma het productieproces van honden- en kattenvoeding nauwkeurig kunnen volgen en geconstateerd dat vele problemen, zoals jeuk, ongezonde huid en vacht, ontlasting eten e.d., bij zowel hond als kat bleven terugkeren. Daarnaast strookte zijn opvatting en idee over goed en gezond voer ("voer op natuurbasis") niet met het "commerciële" voer wat geproduceerd werd en wordt. Men zag echter geen toekomst in "natuurvoeding".

Toen de heer Bijlsma de kans kreeg om in 1989 voor zichzelf te beginnen was de ontwikkeling en productie van natuurlijke honden- en kattenvoeding met natuurlijke grondstoffen zoals natuurkruiden, vitaminen en mineralen, kwaliteitsvlees, natuurlijke goedhouders (vitamine E, rozemarijnextract) en zonder synthetische conserveringsmiddelen en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, een feit. Vervolgens werden ook biologische producten toegevoegd aan het assortiment.

Vaste waarde

BF®Petfood complete natuurvoeding met natuurkruiden voor hond en kat is inmiddels een vaste waarde op de Nederlandse diervoeder markt. BF®Petfood is o.a. marktleider op het gebied van smaakvolle en gezonde schapenvet producten, zoals de overbekende en veel gekopieerde bonbons en vloeibaar schapenvet, voor honden. Daarnaast stond BF®Petfood mede aan de wieg van de brede introductie van de rawhide kauwkluiven op de Nederlandse markt. Nieuwe verpakkingen en nieuwe producten, zoals het nieuw smaakvol biologisch natvoer voor hond en kat, zorgen er onder andere voor dat BF®Petfood zich blijft ontwikkelen op het gebied van natuurlijke, gezonde en smaakvolle producten voor hond en kat.

Naast hoogwaardige natuurlijke en biologische kwaliteitsvoeding heeft BF®Petfood haar eigen natuurlijke, smaakvolle en aanvullende verzorgingsartikelen, waaronder vetten, supplementen, snacks en tabletten maar ook natuurkruiden en kauwkluiven. Het pure vlees dat wordt gebruikt in onze natuurlijke en biologische producten zijn afkomstig uit precies dezelfde voedselketen als het vlees dat wordt aangewend voor menselijke consumptie.

Onder de merknaam BIOFOOD Diervoeding BV zijn we bij het Skal biologisch gecertificeerd. BF®Petfood gebruikt natuurlijke en biologische grondstoffen in haar smaakvolle en gezonde honden- en kattenvoeding van Nederlandse bodem en maakt daarbij gebruik van het GROEN-garantie label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd.

Uniek zijn de nieuwe duurzame “no waste” verpakkingen, plastic, karton en blik. Deze zijn van gerecycled mono materiaal wat recyclebaar is. Hiermee is BF®Petfood het eerste petfood bedrijf in Nederland en in de BeNeLux van natuurlijke en biologisch diervoeding met recyclebare verpakkingen. Het GROEN-garantie label waarborgt een natuurlijk, veilig en gezond eindproduct, zonder chemische toevoegingen.

Producten, ontwikkeling en advies

Naast honden- en kattenvoeding heeft BF®Petfood smaakvolle, gezonde en aanvullende verzorgingsartikelen op natuurlijke basis ontwikkeld, waaronder vetten, supplementen, snacks, tabletten en kauwkluiven, welke een toegevoegde bijdrage leveren aan de gezondheid van zowel hond als kat.

De natuurlijke producten van BF®Petfood voor hond en kat beschikken over een smaakvolle en constante kwaliteit, vanwege de interne en externe kwaliteitscontroles. Naast controle en verbetering van huidige producten, ontwikkelt BF®Petfood ook gezonde en smaakvolle nieuwe producten.

Natuurlijke grondstoffen, de juiste leveranciers, goede informatie, betaalbaarheid en de vele positieve reacties, resultaten en kwaliteit zorgen er voor dat geheel Nederland kennis maakt met natuurlijke, gezonde en smaakvolle producten van BF®Petfood. Daarnaast is BF®Petfood zich langzaam maar zeker aan het uitbreiden in Europa. Klik hier voor meer informatie.

TIP: U kunt ons gerust mailen via onze contact pagina of bellen (0512-541920) indien u een vraag heeft of als u informatie wilt ontvangen. Consumenten ervaringen omtrent BF®Petfood vindt u hier.

BF®Petfood verleent haar deskundig advies graag aan dierenspeciaalzaken, kennels, fokkers, catteries en natuurlijk aan u als consument. Voor meer informatie en/of proefmonsters voer kunt u ons altijd bellen via 0512-541920 of mailen info@bfpetfood.nl

BF®Petfood, natuurlijk het beste.

BF®Petfood
Postbus 151
9200 AD Drachten
Tel.: 0512-541920
Fax: 0512-541928
info@bfpetfood.nl
www.bfpetfood.nl

Bijlsma Quality Petfood (BiQfood) is de overkoepelende onderneming welke handelt in natuurlijke en biologische diervoeding onder naam en logo BF® Petfood. De biologische producten bevatten tevens de merknaam Biofood® Bekijk hier onze Algemene verkoopvoorwaarden.
Deutch
Frans
English
Nederland
Nederlands
Nederlands
Tel.: 0031 (0) 512541920 info@biofooddiervoeding.nl winkels login certificaat zoeken