.

Bio Organic

NIEUW.
BIOLOGISCHE DIERVOEDING VOOR HOND EN KAT.

Puur, (h)eerlijk en gezond.
Biologisch het beste voor dier, natuur en milieu.


Bij BIOFOOD® bio organic diervoeding, nat- en droogvoer, wordt gebruik gemaakt van gecertificeerde biologische grondstoffen afkomstig van biologische boeren. Smaakvol en puur biologisch vlees, afkomstig van dieren die volop de ruimte hebben, en biologische groenten en kruiden. BIOFOOD® bio organic, nat- en droogvoer, is puur, (h)eerlijk en gezond, is graan en/of tarwevrij, hypoallergeen, bevat geen lichaamsvreemde stoffen, heeft een hoge voedingswaarde en acceptatie, is zeer goed verteerbaar en ondersteunt huid, vacht en vertering. BIOFOOD® is een Nederlands en biologisch gecertificeerd diervoeder bedrijf gevestigd in Drachten Friesland sinds 1989. > Scroll naar beneden voor meer informatie of ga naar www.biofood.nl.

BIO CHICKEN
meer informatie
Graanvrij
BIO RUND MENU
meer informatie
Graanvrij
BIO KALKOEN MENU
meer informatie
Graanvrij
BIO 100% RUND
meer informatie
Graanvrij
BIO 100% KIP
meer informatie

BIOLOGISCH BETEKENT REKENING HOUDEN MET DIER, NATUUR EN MILIEU.

Bij BIOFOOD® bio organic diervoeding voor hond en kat wordt gebruik gemaakt van gecertificeerde biologische grondstoffen afkomstig van biologische boeren. Smaakvol en puur biologisch vlees, afkomstig van dieren die volop de ruimte hebben, en biologische groenten en kruiden. BIOFOOD® bio organic is puur, (h)eerlijk en gezond, graan en/of tarwevrij, heeft een hoge acceptatie, is zeer goed verteerbaar, is hypoallergeen en ondersteunt huid, vacht en vertering.


Biologische landbouw en veeteelt.
In de biologische landbouw gebruikt men geen kunstmest en wordt het gewas beschermd door vruchtwisseling, aangepaste teelttechnieken en biologische gewasbescherming. Gewassen krijgen meer tijd om te groeien, waardoor de smaak en kwaliteit beter zijn en gezonder. Tevens zorgt biologische landbouw en veeteelt voor vermindering van het broeikasef-fect door een vermindering van de CO2-uitstoot.

Dierenwelzijn en milieuaspecten.
Biofood bio organic bevat een gezond percentage dierlijke eiwitten wat afkomstig is van biologische dieren die lekker de ruimte hebben gehad. Bij het biologisch produceren van vlees wordt niet alleen rekening gehouden met het dierenwelzijn, maar ook met milieuaspecten. De dieren mogen geen preventieve antibiotica of groeibevorderende stoffen binnenkrijgen en de dieren hebben volop leefruimte. Biologisch is het hoogst haalbare in Nederland voor wat betreft dierenwelzijn.

Voedingswaarde.
Uit internationaal onderzoek, gepubliceerd in de British Journal of Nutrition, blijkt dat biologische gewassen een hogere voedingswaarde hebben dan niet-biologische gewassen en is ook de hoeveelheid antioxidanten, mineralen en vitamines hoger.

Duurzame verpakking.
Onze duurzame “no waste” verpakkingen zijn van gerecycled mono materiaal wat recyclebaar is. Deze duurzame “No waste” blik en plastic verpakkingen kunnen dus bij het ingezameld blik- of plasticafval. Let op! Vele petfood zakken bestaan uit of meerdere soorten plastic of lijken geheel van papier maar bevatten plastic. Deze beide opties zijn niet recyclebaar en belanden dus bij het restafval.

Let op! Wanneer is iets recyclebaar? Kort gezegd: als het geproduceerd is uit monomaterialen of indien het gescheiden wordt ingezameld. Onze nieuwe BIOFOOD blik- en petfood verpakkingen (plastic en karton) zijn recyclebaar en kunnen bij het PMD afval (plastic, metaal en drankkarton). Indien dit in uw gemeente niet kan dan mag onze blik- en petfood (LDPE plastic) verpakkingen bij het restafval en vindt nascheiding, van recyclebaar en niet recyclebaar materiaal, plaats via ultramoderne sorteermachines in uw gemeente. Onze nieuwe vouwkarton verpakkingen (bonbons en tabletten) met FSC certificering kunnen voor recycling gewoon bij het oud papier en karton in elke gemeente apart ingelevert worden.

EU biologisch keurmerk.
BIOFOOD bio organic diervoeding voldoet met het biologische EU keurmerk aan strenge wettelijke eisen en maakt gebruik van uitgebalanceerde en unieke biologische samenstellingen die smaakvol en gezond zijn voor hond en kat.

De BIOFOOD bio organic diervoeding kenmerken in het kort:
- Afkomstig van een Nederlands bedrijf met bio certificering.
- Biologische, EU gecertificeerde, exclusieve, volledige en/of aanvullende hoogwaardige honden- en kattenvoeding.
- Puur, (h)eerlijk en gezond.
- Duurzaam, dier- en milieuvriendelijk (dierproefvrij).
- Uitgebalanceerde en unieke biologische samenstellingen.
- Hoge voedingswaarde en vertering (minder voeren/ontlasting).
- Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.
- Graanvrij (vleesvoeding), tarwevrij (geperst extrudaat/krokant).
- Vrij van genetisch gemodifi ceerde ingrediënten (GMO-vrij).
- Exclusieve “No waste” verpakkingen die recyclebaar* zijn (*pouch uitgezonderd).

Kortom, de voordelen van BIOFOOD bio organic diervoeding zijn talrijk. Het is beter voor natuur, dier en milieu, het is smaakvol, puur, (h)eerlijk en gezond, bevat meer voedingswaarde (minder voeren/ontlasting) en bevat geen lichaamsvreemde stoffen.

Biologische organic diervoeding van BIOFOOD. Biologisch het beste!

Meer informatie zie www.biofood.nl

Bijlsma Quality Petfood (BiQfood) is de overkoepelende onderneming welke handelt in natuurlijke en biologische diervoeding onder naam en logo BF® Petfood. De biologische producten bevatten tevens de merknaam Biofood® Bekijk hier onze Algemene verkoopvoorwaarden.
Deutch
Frans
English
Nederland
Nederlands
Nederlands
Tel.: 0031 (0) 512541920 info@biofooddiervoeding.nl winkels login certificaat zoeken