.

Snacks

NIEUW: Smaakvolle, natuurlijke en glutenvrije BF® Petfood 3-in-1 Look & Kruid en Blaf & Relax kruiden koekjes voor de hond. Beide met unieke kruidenformule.

Onze unieke en natuurlijke BF®Petfood meat snacks, de Meat Bars en Meat Chunks, met premium vlees en/of vis, zalmolie of kruiden zijn van de allerhoogste kwaliteit met respect voor ‘dier, natuur en milieu’. En dus 100% natuurlijk, graan- en glutenvrij en zonder kunstmatige toevoegingen. Een natuurlijke, smaakvolle en gezonde toevoeging op de normale voeding van uw hond, als beloning, bij training of als tussendoortje. Onze BF®Petfood hondensnacks zijn verpakt in handige afsluitbare en 100% recyclebare verpakkingen. Ook geschikt voor voedingsgevoelige honden. De toegevoegde zalmolie en kruiden bieden de nodige (extra) ondersteuning voor o.a. huid, vacht, vertering en spieren van uw hond. > Scroll naar beneden voor meer informatie.

Tarwevrij
3-in-1 koekjes Gras & Poep Naturel
meer informatie
Tarwevrij
3-in-1 koekjes Gras & Poep Cranberry
meer informatie
Glutenvrij
3-in-1 koekjes Blaf & Relax
meer informatie
Glutenvrij
3-in-1 Koekjes Look & Kruid
meer informatie
Graanvrij
MEAT CHUNKS KIP & ZALM
meer informatie
Graanvrij
MEAT CHUNKS LAM
meer informatie
Graanvrij
MEAT CHUNKS RUND & HERT
meer informatie
Graanvrij
MEAT BARS PAARD
meer informatie
Graanvrij
MEAT BARS LAM
meer informatie
Graanvrij
MEAT BARS GANS
meer informatie
Graanvrij
MEAT BARS HERT
meer informatie
Graanvrij
MEAT BARS KALKOEN
meer informatie

Informatie

Het kan ook zijn dat er sprake is van een tekort aan vezels in de voeding. Voor honden met een overproductie van maagzuur kan het zinvol zijn om deze honden houdbare of diepvries vleesvoeding te geven en/of 's avonds heel laat nog wat vezelrijke voeding en BF®Petfood 3-in-1 koekjes.

Advies: BF®Petfood 3in1 mineralen kruiden koekjes. Evt in combinatie met BF®Petfood vezelrijke diner voeding of combineer met vers vlees voeding. Stevige ontlasting is het resultaat.

Als uw hond gras en/of takjes eet, daarna braakt dan is hij (waarschijnlijk) af van hetgeen dat hem dwars zat. Let op! Laat ze geen gras eten dat is behandeld met pesticiden of meststoffen. Als de hond blijft kokhalzen en niet in staat is om over te geven, of gras blijft eten om zo te kunnen braken, of de hond blijft niet eetbare (vreemde) voorwerpen eten (ook wel pica genoemd) zoals bijv. papier, vuil of afval dan moet u hem meenemen naar de dierenarts.

Advies: BF®Petfood vleesvoeding, vezelrijke Diner voeding en 3in1 mineralenkoekjes.

Ontlasting eten: Ontlasting eten kan verschillende oorzaken hebben waaronder: macht der gewoonte, gedrag(afwijkend), verveling, aanwezige smaakstoffen in ontlasting of een storing van de darmflora en/of gebrek aan ruwvezel (Tip: Diner voeding). Het kan ook zijn dat de hond als pup te weinig omgevingsprikkels heeft gehad en/of in een kennel gehuisvest zijn (geweest).en te vaak te lang alleen is geweest in de aanwezigheid van ontlasting (niet snel genoeg opgeruimd). Toegenomen eetlust kan ook zorgen voor het gemakkelijker aanleren om ontlasting te eten (castraten: teef en reu) of dieren met bepaalde ziektes die tot meer eetlust leiden. Ondervoeding, een jonge hond is energierijk, of verkeerde zindelijkheidstraining (snuit in de poep drukken) kan ook een oorzaak zijn.

Tips: Zorg voor goede uitgebalanceerde voeding, houdt uw hond aangelijnd vooral op plaatsen waar veel poep ligt, probeer het appel op de hond te verbeteren (training) en zorg voor voldoende afleiding en activiteit. Houd de ruimtes waar de hond vertoeft vrij van ontlasting (vooral bij pups). Probeer BF®Petfood 3in1 mineralen koekjes met de nodige vezels. Bijkomend voordeel van honden die BF®Petfood 3in1 koekjes gegeten hebben is dat de ontlasting niet aantrekkelijk gevonden wordt. Kaoliniet bederft, net als ananas, de "lekkere smaak" van de ontlasting.

Bij de meeste gevallen gaat het voorbij. Ernstigere gevallen vergen veel inzet (met of zonder medicijnen) van de eigenaar, maar leiden dan wel tot resultaat. De kans op een terugval blijft echter aanwezig!

Advies: BF®Petfood 3in1 mineralen koekjes. Evt in combinatie met BF®Petfood vezelrijke diner voeding of combineer met vers vlees voeding.

3. Voerverandering
Bij het overschakelen naar andere voeding kan het maag-darmkanaal uit balans raken. Spijsverteringsproblemen en dunne ontlasting kunnen het gevolg zijn.

Advies: BF®Petfood 3in1 mineralen koekjes met kaoliniet en kruiden en BF®Petfood Omega+ Proboitic zorgen voor de nodige ondersteuning bij voervervandering of niet goed verteerbaar voer.

Het kaoliniet heeft absorptieve eigenschappen voor toxinen uit de darminhoud en zorgt voor binding van belastende stoffen in het verteringskanaal. De kruiden bevatten o.a. weegbree, wat het slijmvlies van het spijsverteringsstel ondersteunt, en salie. Salie zorgt voor afvoer van afvalstoffen. De aanwezige vezels bevorderen de spijsvertering en zorg zorgen voor een goede darmflora en bacteriën in de darm. De 3-in-1 mineralen kruiden koekjes zorgen er voor dat de toxinen, bacteriën en irriterende stoffen uit de darm absorberen, het darmslijmvlies beschermen en bijdragen tot een normale stoelgang.

Smaakvolle BF®Petfood 3-in-1 mineralen kruiden koekjes voor de hond:

1. helpt ontlasting dikker te maken;
2. bij eetafwijkend gedrag (ontlasting/gras eten);
3. ondersteuning bij voervervandering of niet goed verteerbaar voer.

Voor alle hondenrassen, van pup tot senior.

Kenmerken:

  • helpt ontlasting dikker te maken.
  • bij eetafwijkend gedrag (ontlasting/gras eten).
  • tevens te gebruiken bij voerverandering of bij niet goed verteerbaar voer.
  • met o.a. kaoliniet (kleimineraal), kruiden en calcium.
  • voor alle hondenrassen, van pup tot senior.

BF®Petfood 3-in-1 hondenkoekjes zijn geschikt voor alle hondenrassen, van alle leeftijden.

NIEUW: Smaakvolle, natuurlijke en glutenvrije BF® Petfood 3-in-1 Look & Kruid en Blaf & Relax kruiden koekjes voor de hond. Met unieke kruidenformules.

Bijlsma Quality Petfood (BiQfood) is de overkoepelende onderneming welke handelt in natuurlijke en biologische diervoeding onder naam en logo BF® Petfood. De biologische producten bevatten tevens de merknaam Biofood® Bekijk hier onze Algemene verkoopvoorwaarden.
Deutch
Frans
English
Nederland
Nederlands
Nederlands
Tel.: 0031 (0) 512541920 info@biofooddiervoeding.nl winkels login certificaat zoeken