Snacks

NIEUW.

Onze unieke en natuurlijke BF®Petfood meat snacks, de Meat Bars en Meat Chunks, met premium vlees en/of vis, zalmolie of kruiden zijn van de allerhoogste kwaliteit met respect voor ‘dier, natuur en milieu’. En dus 100% natuurlijk, graan- en glutenvrij en zonder kunstmatige toevoegingen. Een natuurlijke, smaakvolle en gezonde toevoeging op de normale voeding van uw hond, als beloning, bij training of als tussendoortje. Onze BF®Petfood hondensnacks zijn verpakt in handige afsluitbare en 100% recyclebare verpakkingen. Ook geschikt voor voedingsgevoelige honden. De toegevoegde zalmolie en kruiden bieden de nodige (extra) ondersteuning voor o.a. huid, vacht, vertering en spieren van uw hond. > Scroll naar beneden voor meer informatie.

Graanvrij
MEAT CHUNKS KIP & ZALM
meer informatie
Graanvrij
MEAT CHUNKS RUND
meer informatie
Graanvrij
MEAT CHUNKS LAM
meer informatie
Graanvrij
MEAT CHUNKS RUND & HERT
meer informatie
Graanvrij
MEAT CHUNKS GEVOGELTE
meer informatie
Graanvrij
MEAT BARS PAARD
meer informatie
Graanvrij
MEAT BARS LAM
meer informatie
Graanvrij
MEAT BARS GANS
meer informatie
Graanvrij
MEAT BARS HERT
meer informatie
Graanvrij
MEAT BARS KALKOEN
meer informatie

Informatie

De BF®Petfood meat bars zijn 100% natuurlijk, koolhydraatvrij, graan- en glutenvrij en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Ze zijn gemakkelijk te breken waardoor je precies de juiste hoeveelheid kunt geven. Alle hondenrassen, van pup tot senior, kunnen van deze heerlijke gezonde snack genieten.

"We gebruiken de meat bars als beloning, maar na de meat bars heeft ze geen interesse meer in iets anders en wil ze liever nog een meat bar." Dhr. Hegmans, consument uit Rosmalen.

De meat bars zijn er in de varianten gans, hert, kalkoen, lam en paard en zijn verpakt per 100g in een handige afsluitbare en 100% recyclebare verpakking.

MEAT CHUNCKS

De BF®Petfood meat chunks (krokante vleesblokjes) zijn heerlijke, gezonde licht verteerbare krokante belonings- of trainingssnacks voor uw hond. De krokante koolhydraatvrije beloners zijn rijk aan puur vlees en/of vis en bevatten daarnaast een vleugje van onze gezonde en smaakvolle kruiden. De vlees chunks zijn geheel gluten- en graanvrij, zonder zout en suiker, zijn 100% natuurlijk en bevatten geen kunstmatige ingrediënten en toevoegingen. De varianten lam en rund zijn hypoallergeen (1 dierlijke eiwitbron). Licht verteerbaar en ook geschikt voor honden met een gevoelige maag. Ideaal voor het versterken en belonen van goed gedrag of als verantwoord tussendoortje voor uw hond.

De meat chunks zijn er in de varianten gevogelte, rund/hert, lam, rund en kip/zalm en zijn verpakt per 200g in een handige afsluitbare en 100% recyclebare verpakking.

Biofood Diervoeding BV is de overkoepelende onderneming welke handelt in natuurlijke en biologische diervoeding onder de naam en logo BF® Petfood. Bekijk hier onze Algemene verkoopvoorwaarden.
Frans
English
Nederland
Nederlands
Nederlands