.
Uw dier

Nieuw

BIOFOOD®, sinds enige tijd ook bekend onder BF®Petfood, is een Nederlands en gecertificeerd diervoeder bedrijf gevestigd in Drachten Friesland sinds 1989. BF®Petfood vermarkt met succes reeds meer dan 30 jaar natuurlijke smaakvolle en gezonde producten voor hond en kat in Nederland en in het buitenland. Nieuwe verpakkingen en nieuwe producten zorgen er voor dat BF®Petfood zich blijft ontwikkelen op het gebied van natuurlijke, gezonde en smaakvolle producten voor hond en kat.

Als klein Fries familie bedrijf zitten we nooit stil en blijven we op zoek naar nieuwe aanvullende producten en hebben we de transitie gemaakt naar duurzame en recyclebare verpakkingen. Hiermee is BF®Petfood het eerste petfood bedrijf in Nederland en in de BeNeLux van natuurlijke en biologisch diervoeding met recyclebare verpakkingen. Lees: Driekwart wereldbevolking wil verbod op plastic voor eenmalig gebruik

BF®Petfood
Actueel (media) vindt u hier.

MEDEDELING

UPDATE aangaande EU regelgeving en kruiden mbt etiket/verpakking:
'Vlo en teek' staat niet meer op onze natuurlijke knoflook producten vermeld vanwege aangepaste EU regelgeving aangaande “kruiden”. De kans dat huidige anti-parasitaire producten voor hond en kat, die dus bijv. vlo en teek vermelden op hun verpakking, een chemische grondstof bevat is dus erg groot. Hier kiezen we als bedrijf bewust niet voor. De samenstellingen blijven onveranderd alleen vermelden we voortaan "knoflook" en niet meer "vlo en teek" op onze producten met knoflook die hond en kat kat als gastheer minder aantrekkelijk maken. Meer info vindt u hier.

NIEUWE PRODUCTEN

IN ONTWIKKELING: Geperst Senior, Adult Kalkoen Graanvrij en Weight Control & Sterilised. Meer informatie vind u hier.

SPOEDIG: Small breed / Mini 5kg verpakkingen. Meer informatie vind u hier.

VERNIEUWD: Onze originele BF®Petfood vloeibare OMEGA+ producten zoals Vloeibaar schapenvet, Schotse zalmolie en Probiotica zijn voortaan verkrijgbaar in recyclebare knijpflacons. Meer informatie vind u hier.

NIEUW: BF® Petfood 3-in-1 Look & Kruid koekjes voor de hond. Met unieke kruidenformule. Natuurlijk en effectief. Ter ondersteuning van de afweer, huid en vacht. Voor alle hondenrassen.

NIEUW: BF® Petfood 3-in-1 Blaf & Relax kruiden koekjes voor de hond. Met unieke kruidenformule. Werkt rustgevend en helpt te ontspannen. Ondersteunt bij stresssituaties zoals vuurwerk en blaffen vanwege angst, nerveusiteit, agressie en daarnaast de weerstand. Voor alle hondenrassen.

3-in-1 Koekjes Look & Kruid
meer informatie
3-in-1 koekjes Blaf & Relax
meer informatie
Bijlsma Quality Petfood (BiQfood) is de overkoepelende onderneming welke handelt in natuurlijke en biologische diervoeding onder naam en logo BF® Petfood. De biologische producten bevatten tevens de merknaam Biofood® Bekijk hier onze Algemene verkoopvoorwaarden.
Deutch
Frans
English
Nederland
Nederlands
Nederlands
Tel.: 0031 (0) 512541920 info@biofooddiervoeding.nl winkels login certificaat zoeken