.

Vleesvoeding

COMPLETE VERS VLEES/VIS MAALTIJDEN

Nieuw: BIOFOOD bio organic aanvullend en compleet natvoer.

BF®Petfood
 heeft premium natuurlijke en biologische gestoomde verse vleesmaaltijden. De natuurlijke, complete en houdbare vleesmaaltijden zijn smaakvol en gezond en geschikt voor iedere hond, waarbij gebruik gemaakt wordt van vers vlees, verse vis, schapenvetkanen, rijst en natuurkruiden. Glutenvrij en buiten de koelkast houdbaar. De perfecte variatie op het dagelijkse menu van uw hond. Maar ook uitermate geschikt voor vleesdagen, als traktatie, voor onderweg, smaakmaker, bij omschakeling naar ander voer of voor honden die slecht reageren op droogvoeding. Daarnaast is er nu ook BF®Petfood bio organic aanvullend en compleet natvoer. Complete biologische vleesmaaltijden voor de hond. Puur, (h)eerlijk en gezond, graanvrij, heeft een hoge acceptatie, is zeer goed verteerbaar, is hypoallergeen en ondersteunt huid, vacht en vertering. Een smakelijke complete en/of aanvullende maaltijd voor iedere hond, van puppy tot senior. BF®Petfood is een Nederlands en gecertificeerd diervoeder bedrijf gevestigd in Drachten Friesland sinds 1989. > Scroll naar beneden voor meer informatie.   

Glutenvrij
Vleesvoeding Kip & Lam
meer informatie
Glutenvrij
Vleesvoeding Kip & Zalm
meer informatie
Glutenvrij
Vleesvoeding Kip & Eend
meer informatie
Glutenvrij
Vleesvoeding Kip & Lam (worst)
meer informatie
Glutenvrij
Vleesvoeding Kip & Zalm (worst)
meer informatie
Glutenvrij
Vleesvoeding Kip & Eend (worst)
meer informatie
Graanvrij
BIO RUND MENU
meer informatie
Graanvrij
BIO KALKOEN MENU
meer informatie
Graanvrij
BIO 100% RUND
meer informatie
Graanvrij
BIO 100% KIP
meer informatie

Informatie

BF®PETFOOD PREMIUM VERS VLEES/VIS VOEDING......VLEESELIJK LEKKER!

Heerlijke vers vlees/vis maaltijden.

Zoals u wellicht weet is de hond een vleeseter, maar heeft aan vlees alleen niet voldoende. Van oorsprong was de wilde hond een jager en het gebit en spijsverteringsstelsel komt grotendeels overeen met die van de huidige hond. Daaruit kunnen we opmaken dat de ideale voeding voor onze hond grotendeels dezelfde grondstoffen moet bevatten als die van zijn wilde soortgenoot. De wolf en/of wilde hond at niet alleen vlees, maar ook de (voor)maaginhoud en orgaanvlees. De (voor)maag van de prooi was gevuld met voorverteerde granen en natuurkruiden.

Naast de afsluitbare verpakking en handige portiedosering (7x90g/630g) nu ook als 800g worst (grootverpakking).

BIOFOOD BIOLOGISCHE VLEESVOEDING.

BIOFOOD Organic vleesvoeding/natvoer: aanvullend of compleet voor hond en/of kat, van kitten/pup tot senior, van A tot Z 100% BIO gecertificeerd, bevat slechts één eiwitbron, koud gevuld, verwarmd op een gecontroleerde lage temperatuur (in eigen vocht)*, vrij van additieven zoals kunstmatige vitamines, vulstoffen, bindmiddelen of dierenmeel. Geschikt voor gevoelige honden/ katten, CO2-neutraal geproduceerd, geen massa veeteelt en zonder toevoeging van zout, suiker of andere geur-, kleur- en smaakversterkers. Het meest natuurlijke en het beste voor kat en hond.

AANVULLEND:
BIOFOOD Organic 100% vlees KIP (blik 200g & 400g) en 100% vlees RUND (blik 200g & 400g) geschikt voor zowel kat als hond.

VOLLEDIG:
BIOFOOD Organic KALKOEN menu - sensitive (pouch 150g & blik 400g) en RUND menu (pouch 150g & blik 400g) voor de hond.

BIOFOOD Organic KIP menu - struvite control (pouch 100g & blik 200g) en c RUND menu – anti vlo & Teek (pouch 100g & blik 200g) voor de kat.

Te gebruiken als:

  • dagelijkse complete of aanvullende voeding
  • vervanging van KVV
  • tijdens vakantie
  • beloning
  • omschakeling naar ander voer
  • gezond tussendoortje
  • afwisseling op dagelijkse voeding
  • middel om medicijnen toe te dienen
  • uitstekend te combineren en variëren met hondenbrokken

Meer informatie voor BIOFOOD organic vleesvoeding (natvoer) voor de hond klik hier. Voor informatie voor de kat klikt u hier.

*Vers geslacht vlees wordt binnen een dag verwerkt in onze unieke vleesvoeding.
**Er worden geen “nekken, strotten, slokdarm en luchtpijp” verwerkt in onze BF®Petfood
vleesvoeding.
**Uitgezonderd de lam variant.

Bijlsma Quality Petfood (BiQfood) is de overkoepelende onderneming welke handelt in natuurlijke en biologische diervoeding onder naam en logo BF® Petfood. De biologische producten bevatten tevens de merknaam Biofood® Bekijk hier onze Algemene verkoopvoorwaarden.
Deutch
Frans
English
Nederland
Nederlands
Nederlands
Tel.: 0031 (0) 512541920 info@biofooddiervoeding.nl winkels login certificaat zoeken