.

KRUIDEN

Iedere hond is anders en heeft zo z’n specifieke behoeftes, eigenschappen en eventuele speciale voedingseisen. BF®Petfood’s aanvullende producten bieden de nodige (extra) ondersteuning voor uw hond. > Scroll naar beneden voor meer informatie.   

Kruiden Mix
meer informatie
Souplesse
meer informatie

Informatie

BF®Petfood souplesse ondersteunt de mobiliteit van hond (en kat). Voor soepele gewrichten en spieren. BF®Petfood Souplesse bevat naast glucosamine en chondroïtine ook MSM en smaakvolle en gezonde geselecteerde kruiden (rozemarijn en salie) die extra ondersteuning bieden aan de mobiliteit van hond (en kat).

Kenmerken:

  • ondersteunt stijfheid, vitaliteit, gewrichtsfunctie en mobiliteit.
  • mix** met o.a. glucosamine, chondroïtine, MSM en kruiden.
  • als aanvulling bij droog- of natvoer, vleesvoeding en BARF.
  • voor hond en kat en alle leeftijden.

NIEUW: Handige kleinverpakking, potje van e125 gram.

BF®Petfood Souplesse kan ook als aanvulling bij vers vleesvoeding, BARF en droog- of natvooer gebruikt worden. Bij BARF kunt u de souplesse verwerken in de groentemix.

TIP: Naast Souplesse kan ook BF®Petfood zalmolie en de BF®Petfood zalm bonbon met omega 3 en 6 vetzuren de nodige ondersteuning bieden voor gewrichten en mobiliteit van uw hond.

BF®Petfood kruiden mix en BF®Petfood souplesse zijn beide een aanvullend diervoeder voor zowel honden en katten. Beide zijn een ideale aanvulling op de dagelijkse voeding als vers vleesvoeding, BARF, droog- of natvoer van hond en kat.

Tip: Meer informatie over kruiden, lees "All you ever wanted to know about Herbs for Pets"" van Mary L. Wulff-Tilford and Gregory L. Tilford.

Bijlsma Quality Petfood (BiQfood) is de overkoepelende onderneming welke handelt in natuurlijke en biologische diervoeding onder naam en logo BF® Petfood. De biologische producten bevatten tevens de merknaam Biofood® Bekijk hier onze Algemene verkoopvoorwaarden.
Frans
English
Nederland
Nederlands
Nederlands
Tel.: 0031 (0) 512541920 info@biofooddiervoeding.nl winkels login certificaat zoeken